Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Roger Geraedts en Peter Meurders van Zandcarving.nl VOF realiseren elk jaar weer de meest sfeervolle kerstbeleving in de grotten van Valkenburg. In de gangen van de oude Wilhelminagroeve wordt het kerstverhaal uitgebeeld in vele scènes, alles gemaakt van zand. Roger Geraedts is in deze verantwoordelijk voor het ontwerp en de artistieke- en technische leiding tijdens de opbouw van de zandsculpturen. “Ontdek de wereld van de magie en beleef het kerstverhaal in de spelonken van de eeuwenoude Wilhelminagrot. Een zandcreatie in kerstsferen opent de ogen van de bezoekers die een adembenemende en verstilde ondergrondse reis willen meemaken… En natuurlijk daarna gezellig per kabelbaan (retourrit) naar de wilhelminatoren. Onder het genot van een hapje en een glühwein zorgt het adembenemende vergezicht over het Geuldal hier voor het perfecte genieten…” www.kerststalvalkenburg.nl Fotoimpressie met zandsculpturen gemaakt door diverse zandcarvers.