Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Polyester

Tijdens mijn kunstopleiding kwam ik in contact met Atelier van Lieshout. Daar heb ik stage gelopen en na de studie gewerkt. Ik leerde er veel verwerkingstechnieken voor hout metaal en polyester. Het meubilair dat ik ontwerp is vaak vervaardigd van polyester. Het materiaal is in allerlei vormen te modelleren en het is een erg sterk en duurzaam product. Buitenmeubilair, keukens, kasten, enz. is op maat te bestellen bij Awesome Art

Staal

Ik laat me inspireren door de natuur en bij voorkeur bomen. De bouw en structuur van bomen zijn vaak terug te vinden in mijn stalen objecten.

Hout

Hout heeft een solide uitstraling, een warme kleur en vaak een mooie tekening, kortom een mooi product om te verwerken tot meubels.